Masterklaset

Koha e aplikimit 1 Maj – 15 Qershor 2019

Çmimi i një masterclass është 40 euro.
Për dy masterclass është  70 euro dhe 100 euro për tre.

Mënyra e pagesës së kotizimit:
Emri dhe mbiemri i pjesëmarrësit
Në përshkrim të shkruhet „Ehat Musa“
KOSOVA GUITAR SOCIETY>
Raiffeisen BANK
Prishtina, Kosovo
Llogaria: XK05 1501001014015331
SWIFT code:RBKOXKPR

Masterclass registration

 

Verification