maxresdefault

Të ndëruar dashamir të artit muzikor

Prej 25-28 Qershor 2015 në Pejë për herë të parë organizohet Peja International Guitar  Festival 2015. Në kuadër  të  saj  mbahen  Garat e para  ndërkombëtare për kitarë klasike „Ehat Musa“. Organizatorët e kësaj ngjarjeje janë Komuna e Pejës dhe Kosova Guitar Society – nën  mbështetjen e  Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit  të Republikës së[…]