PEJA INTERNATIONAL GUITAR FESTIVAL 2018

4th International Classical Guitar Competition “Ehat Musa“

28. 06. - 01. 07. 2018.

Partner i Projektit:
Komuna e Pejës Drejtorati per Kulturë, Rini dhe sport

Drejtor artistik i Festivalit:
Xhevdet Sahatçiu
Docent ne Fakultetin e Arteve në Prishtinë
Lligjerues në Akademinë e Muzikës në Zagreb

Lajmet e fundit

nga festivali ndërkombëtar kitarë

Na kontaktoni