PEJA INTERNATIONAL GUITAR FESTIVAL 2017

3rd International Classical Guitar Competition “Ehat Musa“

29. 06. - 02. 07. 2017.

Partner i Projektit:
Komuna e Pejës Drejtorati per Kulturë, Rini dhe sport

Drejtor artistik i Festivalit:
Xhevdet Sahatçiu
Docent ne Fakultetin e Arteve në Prishtinë
Lligjerues në Akademinë e Muzikës në Zagreb

Lajmet e fundit

nga festivali ndërkombëtar kitarë

Na kontaktoni